2020-10-06 08:10:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Az élete ma tálcán kínálhat önnek kiváló lehetőségeket

Napi horoszkóp október 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az Ikrek-hold szeszélyessé teszi. Pénzügyeket intézne, de az a nap aligha alkalmas rá. Túl nagy tervei vannak, de azok még nagyobb akadályokba ütköznének. Ma ráadásul nagyon változékony a hangulata, és így a döntései is. Várjon holnapig, akkorra talán higgadtabb lesz!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Valaki kétségbe vonhatja a rátermettségét a munkájával kapcsolatban. Ez bosszantó, de ne hagyja, hogy az indulatai vezéreljék. Még mindig több a munkahelyén a támogatója, mint az ellensége.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az Ikrek jegyén halad keresztül. Ma annyira lefoglalhatják a munkahelyi gondjai, hogy nemigen lesz kedve, sem ideje a családjára. Nem biztos, hogy ezt megengedheti magának, mert annyira önre támaszkodnak a szerettei.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az élete ma tálcán kínálhat önnek kiváló lehetőségeket. Csak legyen ereje és ideje élni mindennel. Ez lehet a legnehezebb: ma fontossági sorrendet kell felállítania...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagy az esély rá, hogy ma megbánt valakit, méghozzá épp azt, aki önhöz a legközelebb áll. Legyen egy kissé kevésbé önérzetes, és akkor talán elkerülhető a konfliktus. Nem érdemes apróságokon veszekedniük!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A kapkodás nem várt veszélyeket rejt, félreértések, vagy felületesség, sőt, akár szándékos félrevezetés miatt is. A családi ügyei azonban nagyon jól alakulhatnak, amihez egy nem várt látogatás is hozzájárulhat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold az Ikrekben van. A családi problémák végére most jó eséllyel pontot tehet. Ha nem is old meg mindent maradéktalanul és száz százalékosan, de sok mindent átlát és megért. És már nem csak a másikat hibáztatja, elismeri a saját tévedéseit is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Magánéletében kedvező fordulatokra számíthat. Ez szerencsésen hathat a munkájára is, amit minden eddiginél odaadóbban és pontosabban tud elvégezni. Csak az állandó taktikázással kellene felhagynia...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ideges, feszültséggel teli lehet, és ez nem tesz jót a volán mögött ülve. Ha teheti, inkább ma másnak adja a kormányt. Ma minden alkalmat meg kellene ragadnia az ellazulásra, mert nagy szüksége van rá. Menjen például el egy fürdőbe!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Titkok, rejtélyes ügyek kerülhetnek nyilvánosságra, amikkel való szembesülés nyugtalanítólag hathat lelkivilágára. Nem kell azonban, hogy mindent magára vegyen. Van, ami nem önre tartozik!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai napot nyugodtnak képzelte, de mozgalmasabb lesz, mint remélte volna. A telefonja szinte szünet nélkül csöng, ráadásul váratlan látogatók tördelik szét a napját. Az elmélyült munka szinte lehetetlen. Este pihenjen!


Halak: II. 19. - III. 20.

Igazságtalanul viselkedhet ma valakivel szemben, és ezt hamarosan maga is megbánja. Talán ingadozó hangulata teszi, hogy belemar olyanba, aki nem is ártott önnek. Talán jobb, ha ma egyedül dolgozik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: